Med hjælp fra en gruppe på Facebook (Sokkedillerne), så lykkedes det mig endelig at få en opskrift på tå-op-sokker, som jeg faktisk kunne bruge.
Jeg blev anbefalet opskrifterne i bogen Flere på en pind af Lene Randorff, som også har lavet en serie af videoer om at strikke flere tå-op-sokker på en pind. Videoerne er fantastiske og kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=lj8G1SD8qxc&index=1&list=PLW97DX6qlMMmABINlv9bcdIv_HcdZZRYe

Når man starter fra tåen og op, så er der en speciel opslagning, som bla. kan ses i nedenstående video fra Lene Randorff
https://youtube.com/watch?v=lj8G1SD8qxc%3Flist%3DPLW97DX6qlMMmABINlv9bcdIv_HcdZZRYeResultatet blev 2 sokker i str. 36

Jeg må vist købe den bog.
Med udgangspunkt i opskriften str. 10 år, så har jeg blot ændret således, at der efter tå-udtagninger er strikket retstrik på underfoden og rib på overfoden. Efter vristudtagning og hælindtagning er der strikket rib hele vejen rundt på skaftet.
Det giver en rigtig god pasform og sokkerne kunne endda strækkes til at passe min fod i str. 39